Slot Oostende – Goes

Het Restaurant van Slot Oostende

Kom heerlijk lunchen of dineren bij Restaurant Slot Oostende in Goes! Midden in Goes tussen de kerken en met de brouwketels van de stadsbrouwerij in het zicht biedt Slot Oostende een aantal sfeervolle restaurant zalen. De restaurantzalen liggen rond de centrale Brouwzaal, deze doet dienst als café en is een geweldige plek om zomaar binnen te lopen. De prachtige zalen hebben verschillende inrichtingen en eigen karakter. Ridderzaal, de Jacobaserre, een speciaal “Kinderslot”, kies een jouw favorite plekje.

Brouwerij rondleiding

Vier keer de smaak en het verhaal van Slot Oostende en Emelisse. Slot Oostende is een unieke plek om te ontdekken. Er valt veel te zien en te proeven. Elke zaterdag zijn er twee rondleidingen (14.00 en 15.30 uur). U leert van alles over het slot en het brouwproces, bezoekt de vergistings- en lagertanks en uiteindelijk klimt u ook naar de Brouwzolder. Na afloop krijgt u een proeverij met vier verschillende biertjes.

Wilt u zelf het moment van uw rondleiding kiezen of bent u met een grotere groep? Boek dan een Groepsrondleiding. Een gezellig bezoek met een groep (familie, collega’s, vrienden) is al mogelijk vanaf tien personen. Tip: u kunt de proeverij uitbreiden met bierbites (o.a. Zeeuwse kaas, droge worst, olijven en nacho’s met kaas).

ZeelandExclusiveDeals: Op vertoon van uw ZeelandhuisaanZee coupon ontvangt u 10% korting op bestedingen in het restaurant tijdens de lunch + na een vooraf geboekte rondleiding in de brouwerij ontvangt u een gratis flesje Blonde Jacoba.

Singelstraat 5, 4461 HZ Goes

E: info@slotoostende.nl

T: +31(0)6 1456 2981

Www.slotoostende.nl

Image module