Annuleringsvoorwaarden

U bent van harte welkom in onze strandvilla’s! Om heerlijk van de rust, ruimte en strand te genieten. De villa’s zijn allemaal vrijstaand en liggen op ruime percelen. Hier vindt u veel privacy en ruimte.

Aangepaste flexibele boekingsvoorwaarden
Mocht je vakantie niet door kunnen gaan door coronavirusmaatregelen, dan bieden wij je de flexibiliteit om je vakantie om te boeken voor een andere periode. Of we bieden een tegoedbon voor de (aanbetaling) zodat je naar een andere periode kunt zoeken.

Het totaalbedrag van de boeking blijft hetzelfde of wordt aangepast aan de prijs voor deze periode. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, betaal je het verschil apart.
Voor al het andere blijven onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden van kracht.

Algemene annuleringsvoorwaarden
U kunt uw boeking uiterlijk 6 maanden voor aanvang van de huurperiode annuleren. Bij herroeping van het contract tussen 6 maanden en 1 maand voor aanvang van de huurperiode dient 20% te worden betaald. Bij annulering binnen 1 maand voor de datum van ontvangst 90% van de huurprijs. Bij annulering op de dag van aanvang van de huurperiode dient 100% van het gehele huurbedrag te worden voldaan.