Beachrestaurant de Dam

Heerlijk ongedwongen genieten van het schouwspel van de zee. Een hevige storm, passerende vissersbootjes, een schitterende zonsondergang aan de eindeloze horizon,  door de grote raampartijen komen de prachtigste “schilderijen” voorbij tijdens uw bezoek bij De DAM. De keuken van De DAM werkt graag aan verrassende gerechten met passie voor Zilte Zeeuwse ingrediënten. De menukaart wordt samengesteld met lokale leveranciers die de mooiste producten leveren. Vanuit de bar serveert De DAM voor u de mooiste cocktails, GT’s en lekkerste (speciaal) biertjes. Ook hier straalt de liefde voor het vak ervan af! Een ruim assortiment aan dranken die ieder jaar groeit.

Waar De DAM voor staat

Passie, gastvrijheid en een sterke connectie met de omgeving zijn de grootste drijfveren van De DAM. Alles wordt gedaan met het oogpunt om de gasten al het moois wat De DAM te bieden heeft, ook echt te laten beleven. Gegarandeerd verwennerij van topkwaliteit! Een gezond ontbijt, heerlijke lunch, finger food voor bij de borrel of à la Carte genieten van een diner en dit alles in een unieke setting op het strand.Een zeer kindvriendelijk strand met ’s zomers prachtige kreekjes om in te spelen. Bij De DAM Zeelands mooiste strandspeeltuin die natuurlijk zomer en winter leuk is.

ZeelandexclusiveDeals biedt u samen met De DAM in de periode oktober – maart een gratis kop koffie of kop thee aan bij besteding van een lunch of een diner in het restaurant.

Strand 80, 4354 XZ, Vrouwenpolder

0118 – 700 279

info@de-dam.nl

www.de-dam.nl

Image module